Middelalderdag i Trøgstad!

Fredag 24.mai - Elever og lærere fra Trøgstad ungdomsskole deltok:

Klikker du her kommer du til flere bilder fra middelalderdagen fredag 24.mai 2002 Her ser du noen av suppekokerne denne dagen! Klikker du på bildet vil du komme til flere bilder fra dagen.

Lørdag 25.mai - Båstad 4H og Blankvåpengruppa Ovss fra Halden:

Klikker du her kommer du til flere bilder fra den 2.middelalderdagen i Trøgstad; lørdag 
25.mai 2002 Her er det kampoppvisning på turneringsområdet. Klikk på dette bildet for å se mer av det som skjedde lørdag.Det er "Middelaldergruppa i Trøgstad", en frivillig sammensatt, upolitisk og totalt uavhengig gruppe med idealister bosatt i Smaalenene som er ansvarlige for "MiddelalderDag i Trøgstad" og innholdet på dette nettstedet.
Kontaktperson er Eric Torsøe, tlf.69 82 86 27 - Besøkende: 249

 

© 2002 eric

Siste nytt!

Nå ligger det mye nytt stoff på Program
For
Middelalderdagen
. Her vil du bla. finne ut hva slags myntfot vi skal bruke, og mye annet.....

Dager med dugnad!

Lørdag 18.mai skal vi starte med å bygge leirplassen ved Busterud Tilhengerfabrikk i Trøgstad. I uke 21 blir det dugnader både onsdag og torsdag kveld. Mange ungdommer og foreldre kommer for å hjelpe til.

Hvorfor?

I slutten av juni 2001 var vi noen som snakket litt løst sammen om vi kanskje skulle lage et arrangement med basis i middelalderen.
Sommeren gikk og tankene fikk utfolde seg fritt. Første dagen i august var vi seks stykker som hadde vårt første møte i det som nå heter Middelaldergruppa i Trøgstad.
Siden det første møtet har vi hatt minst ett planleggingsmøte i
måneden hvor vi har diskutert og arbeidet sammen for å kunne få til en morsom, lærerik og spennende middelalderdag i Trøgstad.

- Gå til neste side ved å klikke her!

Oppdatert 26.06.2002


Template by BbBoy